KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

 Oferta Poradni dla szkół na rok szkolny 2021/2022 

W wakacje i ferie Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 15:00
Konferencja Powiatowa

Kondycja psychiczna dzieci i młodzieży w okresie pandemii. Pod takim tytułem 23.09.2021 r. odbyła się Konferencja Powiatowa zorganizowana przez naszą placówkę oraz Starostwo Powiatowe w Łasku.

AUTYZM - zrozum i zaakceptuj

W ramach obchodów Światowego Dnia Wiedzy na temat Autyzmu w dniu 05.04.2019 r. w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Łasku odbyła się IV Powiatowa konferencja ,,Autyzm - Zrozum i Zaakceptuj". Poradnia Psychologiczno-Pedagogicznej brała w niej czynny udział.

VII Targi Edukacyjne

W dniu 25.04.2019 r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Łasku przy ul. 9 Maja odbyły się VII Targi Edukacyjne Szkół Ponadgimnazjalnych organizowane przez Starostwo Powiatowe w Łasku. Na targach nie zabrakło stoisk z propozycjami szkół z Powiatu Łaskiego. Absolwenci szkół podstawowyc...